Slovenija
150 ogledov

Bojan Požar: "Trenutno sem praktično v šoku"

slovenija 01.10.09 Bojan Pozar, novinarska konferenca odgovornega urednika in us Saša Despot
Poslovnež Joc Pečečnik je konec prejšnjega tedna obvestil Bojana Požarja, da izstopa iz medijskega projekta, ki sta ga po nakupu blagovnih znamk propadle družbe Delo Revije načrtovala skupaj, piše Dnevnik. Pečečnik pa naj bi Požarju nato včeraj zvečer poslal nov predlog.

Prva Jana s podpisom Požarja naj bi izšla 20. oktobra, včeraj pa je zakrožila celo informacija, da je medijski projekt padel v vodo. "Informacija ni točna," se je za Dnevnik odzval Bojan Požar.

Kot pojasnjuje, je projekt "očitno ustavljen", saj je Joc Pečečnik, polovični lastnik bodočega izdajatelja Princip Medie, v soboto nenadoma izstopil iz projekta. To pomeni, da družba Princip Media ostaja brez njegovega finančnega vložka. "Zakaj se je Pečečnik tako odločil, ne vem, ker ni pojasnil," pravi Požar in pojasnjuje, da je Pečečnik v zadnjih dneh na takšno odločitev namigoval.

"Trenutno sem praktično v šoku," je sodelavcem sporočil Požar, ki zdaj ne ve kako in naprej. Predlagal jim je, da ustavijo vse morebitne aktivnosti, povezane s projektom.

Si je Pečečnik dvakrat premislil?

Za Siol pa je Požar danes pojasnill, da mu je včeraj zvečer "Pečečnik poslal nov predlog, kako bi on vendarle ostal v tem projektu in bi normalno delali naprej": "Podrobnosti ne bom razlagal, ker to ni korektno, in o tem se danes pogovarjamo."

dezurni@zurnal24.si 

Komentarjev 10
  • Izzy 09:42 06.oktober 2015.

    Da je v Sloveniji veliko pijavk je dokaz že, kako so se hoteli obešat po Pečečniku pri projektu stadiona...Če bi jim mal denarja raztalal, bi pa že imel. Hujši smo od Kalabrije...

  • tralala 19:16 05.oktober 2015.

    V pričakovanju janšistov o tem, da je to murgelski konstrukt/udbaški posli in da je Joc največji komunajzer.

  • Presvetli 17:52 05.oktober 2015.

    Meni pove ne samo o njem ampak o vseh tistih kateri ne želijo poslovat pri nas,tole. Da je pri nas ogromno pijavk,katere,samo čakajo, kako bodo nekoga z denarjem ogoljufale!!!Pečečnik ni bebec,sicer ne vem zakaj se gre tukaj ampak je v ...prikaži več zloveniji to nacionalni šport!!