Slovenija
4089 ogledov

Borut Pahor je dobil novega konkurenta

Karl Erjavec Karl Erjavec/Instagram
Minuli vikend je svoj profil na Instagramu odprl še en slovenski politik.

Zdaj že prekaljeni politik Karl Erjavec, minister v treh vladah, se je očitno podal v predvolilni boj za mlade glasove, saj je minuli vikend na Instagramu odprl novi profil. Pospremil ga je s "prvim selfijem" in hashtagom #zavsegeneracije. 

Iz fotografij je razvidno, da se je včeraj v družbi evropske komisarke Violete Bulc in gospodarstvenika Jožeta Mermala udeležil tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih na Ljubnem ob Savinji. "Danes smo na Ljubnem navijali za naše orlice," je zapisal pod drugo objavlejno fotografijo.

Profil predsednika države Boruta Pahorja, ki je minuli teden razburil s svojo zadnjo objavo, na kateri se ukvarja s svojimi gubami in se sprašuje, ali naj bi šel v solarij ali ne, je tako dobil še enega konkurenta. Svoj instagram profil imajo sicer tudi številni drugi slovenski politiki, med njimi tudi premier Miro Cerar ali opozicijski voditelj Janez Janša

Borut Pahor Nova sporna objava Slovenija Predsednik na Instagramu: Naj grem v solarij ali ne?

Glede na to, da se bližajo državnozborske volitve, ki bodo potekale med 31. majem in 17. julijem 2018, bo zanimivo videti, kakšen boj za glasove bo v naslednjih mesecih potekal na družabnih omrežjih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • franke 11:02 29.januar 2018.

    SMEŠKO ,TO NI POLITIK.

  • Marcel Pravnik 09:57 29.januar 2018.

    Murko-ta

  • Janez_53 09:39 29.januar 2018.

    Nekatere ženske si dajo povečati prsi in potem veselo objavljajo posnetke svoje nove pridobitve, pri Erjavcu pa imam občutek, da si je dal povečati nos. Ali pa mu je zrasel, ker mu ga Hrvatje nategujejo?