Slovenija
9883 ogledov

Predsednik na Instagramu: Naj grem v solarij ali ne?

Borut Pahor Anže Petkovšek
Kaj je hotel povedati predsednik?

Ponovno izvoljeni predsednik države Borut Pahor se v svoji zadnji objavi na Instagramu ukvarja s svojimi gubami in se sprašuje, ali bi šel v solarij ali ne.

 

Objava na uradnem računu predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja, je deležna skoraj 2500 všečkov. Iz številnih komentarjev je razbrati, da sledilce Pahorjeva objava zabava, mnogi pa se ogorčeni in se sprašujejo, ali so kozmetični nasveti res tisto, s čimer naj se predsednik ukvarja na dan stavke.

Uporabnik aprosenk tako pravi: "Gospod predsednik, z vsem spoštovanjem, razumem vaš namig, ampak ljudje od vas pričakujejo več od osebnih kozmetičnih težav. Če pa ne veste, kaj zares pričakujejo, stopite na ulico."

Objava je deležna tudi velikega odziva na drugih socialnih omrežjih. Eden od uporabnikov pa razmišlja tako: "Ta objava je dosegla svoj namen, vsi se ukvarjajo z njo in vsi pišejo o njej. Vrhunski medijski spin."

Uporaba solarija poveča tveganje za raka

Ob tem velja opozoriti, da je uporaba solarija škodljiva in da povzroča nastanek kožnega raka. Raziskave so tako pokazale, da še en obisk solarija na mesec za kar 55 odstotkov poveča verjetnost raka, obiski solarija pred 35. letom pa tveganje dvignejo kar na 75 odstotkov. 

Predsednik Borut Pahor je sicer že večkrat izkazal nonšalanten odnos do zdavju škodljivih navad, na primer v intervjuju za Ono je izjavil: "Čeprav si in kaditi in piti želim, da ne bo pomote! Ko sem to počel, je bilo zelo prijetno. Vendar zdaj ne zavračam alkohola, ker bi bil nezdrav ali nevaren. Temveč zato, ker kalorije redijo. In zdaj ne kadim zato, ker je nezdravo, temveč zaradi okusa po tobaku, ki lahko moti pri lubčkanju."

Borut Pahor Dan po Putinu Magazin Tako si bo po državniškem obisku odpočil Borut Pahor
Komentarjev 34
  • Avatar praufo
    praufo 16:53 26.januar 2018.

    šele zdaj razumem zakaj je volilna udeležba tako nizka ... državljan se na dan volitev vpraša: naj grem danes v solarij, naj grem v fitnes, naj grem smučat, mogoče na yogo ali pa celo na volitve ... uh preveč je ...prikaži več vsega, pa tako malo časa ... joj, pa še psa moram ven peljat ... ljudem preprosto zmanjka časa za vse

  • Majazmaja 15:16 26.januar 2018.

    blayo: dejstvo je, da ne ve, kaj se za politika (ne državnika, to ne bo nikoli) spodobi in kaj ne. Deluje samo izjemno prepotentno in samovšečno. Da te spomnim: f*kotožen krik na maturantski paradi (Miška mala, to mi deli!), ležanje ...prikaži več na ograji v Egiptu, fotka s plaže s tatujem delfinčka, tale izjava na dan ene najhujših stavk itd. - to kaže na to, da funkcijo, ki jo opravlja, jemlje bolj za rezervo in kot samopromocijo. Ne bi me čudilo, da bi se po koncu mandata pojavil v kakem big brotherju.

  • dragec 15:14 26.januar 2018.

    maneken?????