Slovenija
48522 ogledov

Zdaj je uradno: Boscarol zapira Kolosej

Kolosej Saša Despot
Ikonični kino Kolosej zapira svoja vrata, potem ko ga je pred časom kupil ugledni slovenski podjetnik Ivo Boscarol. Rojeva se Odiseja ...

Spomnimo, Ivo Boscarol, ki je vrsto let uspešno poveljeval podjetju Pipistrel, se je po prodaji slednjega osredotočil na to, da svoj kapital razprši v številne naložbe. Ena izmed njih je tudi nakup Koloseja na Moskovski 11 v Ljubljani, ki ga je Boscarol prevzel po uspešni javni dražbi 5. septembra lani. 

Po pravnomočnosti prodajne pogodbe in prevzemu nepremičnine pa je Boscarol že začel z realizacijo novih načrtov, ki jih je očitno imel pred nakupom Koloseja. Zdaj je javnost obvestil, da ikonični Kolosej, v katerem je ljubezenske zmenke preživelo na tisoče Slovencev, zapira svoja vrata v takšni podobi, kot smo ga poznali do sedaj.

"Za namene preurejanja se Kolosej s 16. marcem 2023 do nadaljnjega zapira in v njem nekaj časa ne bo več dosedanjih aktivnosti. Poslavlja se tudi dosedanje ime in po potrebni sanaciji ter preureditvi bomo novim imenom Odiseja ponudbo kompleksa poživili z dodatnimi zanimivimi vsebinami," je Boscarol sporočil v izjavi za javnost. 

Kaj sledi? 

Zaenkrat konkretnih odgovorov, kaj bo Odiseja ponujala Boscarol še ni ponudil, zagotovo pa bodo ti odgovori prišli v bližnji prihodnosti. "Nove vsebine ter ponudniki le-teh bodo predstavljeni predvidoma jeseni, ko bodo objavljene tudi informacije glede začetka obratovanja. Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost ter obljubljamo, da se bomo potrudili z Odisejo ponuditi razburljivo potovanje v svet zanimivih vsebin," so kar malce skrivnostno zapisali v Boscarolovi ekipi. 

So pa v podjetju Boscarol d.o.o. priložili tudi fotografijo, kako bo Odiseja po novem izgledala. Tu je ... 

Boscarolova Odiseja | Avtor: Boscarol d.o.o. Boscarol d.o.o.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • AnzeSmolej 18:57 14.marec 2023.

    Nekako me spomninja na kak muslimanski pogrebni zavod

  • AnzeSmolej 18:56 14.marec 2023.

    A res cisto noben nima več občutka za estetiko? Jaz z zaprtimi očmi narišem nekaj lepšega

  • srecko4 17:50 14.marec 2023.

    On je že vedu zakaj je kupu to sranje