Slovenija
12 ogledov

Bralec zalotil može v modrem

policija prekršek Bralec Žurnala24
Može v modrem je zalotil naš bralec. "Vozilo ni bilo na nujni vožnji. Malce pred tem sta policista kaznovala prekrškarja, nato pa preko dveh neprekinjenih črt obrnila,“ je ob poslani fotografiji pripisal bralec Žurnala24. Sprašuje se še: "Le kdo nadzira tako početje policistov, ki bi morali biti vzor v cestnem prometu?"

Na isti lokaciji pa je naš bralec zalotil še policista na kolesih. "Le kako si policista na kolesih dovolita ustavljati avtomobile na avtobusni postaji, kjer že tako ni prostora. Pripeljala sta se s kolesoma, ki sta jih parkirala na pločniku ter pričela z ustavljanjem na mestu, kjer parkiranje in ustavljanje ni dovoljeno. Bila sta zgolj na preventivni vožnji," je zapisal ob poslani sliki. Kot je še dodal, sta policista takoj za tem, ko sta videla, da sta fotografirana, odšla.

policija prekršek | Avtor: Bralec Žurnala24 Bralec Žurnala24

Komentarjev 16
  • Alpin 18:10 11.april 2012.

    Bravo graff! A ni čudnu, da ima 3/4 teh brazilcev težave s policijo..haha

  • Bashan 10:26 10.april 2012.

    graff....ali se malo preveč ukvarjaš z nepotrebnimi stvarmi v tej temi ali si preprosto prizadet?

  • Elvis Makovec 12:41 04.april 2012.

    Jaz sem tudi na intervenciji lahko? Naprimer žena rojeva, kdo bolan, moj otrok čaka ob cesti pred vrtcom, služba....? Če je na "nujni" naj to "pokaže"! Policaj je tudi človek in pravtako lahko povzroči nezgodo neglede na vzrok "parahitenja"