Slovenija
439 ogledov

"Branil sem se pred agresivnim gostom"

Momčilović je pri 17 letih postal prvak v boksu. Žurnal24 main
Napad. Miljan Momčilović, prvak borilnih veščin, obžaluje skoraj usodne udarce, ki jih je zadal gostu nočnega lokala.

"Priznam, da sem udaril z dlanjo, nikakor pa ne s pestjo, saj nikogar nisem želel poškodovati," se je zaradi že tretjega domnevno nasilnega obračunavanja s pestmi v zadnjih štirih letih pred ljubljanskim sodnikom zagovarjal Miljan Momčilović.

 

Nekaj dni po pretepu sem šel sam na policijo in priznal, da sem jaz udaril človeka, ki je bil nezavesten.
Miljan Momčilović

Že od začetka marca namreč biva za rešetkami ljubljanskih priporov, ker naj bi novembra na parkirišču pred ljubljanskim lokalom Portal napadel gradbenika Zvonimirja Momčilovića.

 

Udaril, da ne bi bil tepen
Tokrat pa Momčiloviću sodijo, ker naj bi marca pred štirimi leti v ljubljanskem nočnem lokalu Katastrofa enemu od gostov s pestjo zadal tako močan udarec, da je žrtev zaradi trka z glavo ob tla nezavestna obležala in se nato še dobra dva tedna za življenje bojevala v bolnišnici.

"Sedel sem ob točilnem pultu, ko sem za seboj opazil množični pretep med gosti. Eden izmed izgrednikov je medtem agresivno stopal proti meni in videti je bilo, kot da me bo udaril, zato sem ga klofnil. Nisem pričakoval, da bo obležal, zato sem ga nesel pred lokal in iz strahu pobegnil," svoje udarce pojasnjuje Momčilović.

Do pet let zapora pa 26-letniku grozi tudi zato, ker naj bi pred dobrim letom z udarci po obrazu poškodoval voznika, s katerim naj bi se sporekla na parkirišču v ljubljanskem BTC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.