Slovenija
22 ogledov

Brez strahu pri menjavi ponudnika

Delo izven pisarne Žurnal24 main
Veliko podjetij se odloča za menjavo ponudnika storitev poslovne, saj je dandanes menjava zelo hitra in preprosta, delovanje storitev pa zanesljivo. Odločitev je še toliko lažja, če ob tem podjetje konkretno prihrani.

Amisova poslovna telefonija pa je šla še korak dlje, saj  vam kot prva v Sloveniji ponuja garancijo na doseganje najmanj 25-odstotnih prihrankov pri prehodu iz klasične telefonije. Prehod na novo posodobljeno rešitev poslovne telefonije Amis Xpert ne povzroča nobenih dodatnih stroškov in investicij, prinaša visoke prihranke, prehod pa poteka brez prekinitve v delovanju storitev.

IP-telefonija v primerjavi s klasično omogoča visoke prihranke pri vseh klicih v vsa domača fiksna in mobilna omrežja, še večje pa pri klicih v mednarodna omrežja (tudi do 70 odstotkov).

Zanesljivo in varno delovanje storitev ter največja mera stabilnosti sta zagotovljeni, saj je Amis Xpert podprt z redundančnim hrbteničnim omrežjem in dodatnim brezprekinitvenim napajanjem. Amisov center za nadzor omrežja izvaja 24-urni proaktivni nadzor nad delovanjem, s čimer je zagotovljena še višja stopnja zanesljivosti delovanja.

Hitra in preprosta menjava ponudnika – brez dodatnih stroškov in investicij ter brez prekinitev v delovanju storitev. Osebni svetovalec pa je vedno na voljo za dodatne informacije.

Amis zagotavlja zanesljiv prehod brez prekinitev v delovanju storitev, saj se Amis Xpert postavi vzporedno s trenutno uporabljeno rešitvijo in najprej preizkusi brezhibnost delovanja.

Komunikacijski sistem omogoča vsakemu uporabniku upravljanje svojega telefonskega priključka kar prek spletnega vmesnika, kjer si spremeni nastavitve, nalaga posnetke, upravlja z glasovnimi posnetki ...

Amis Xpert ponuja napredne storitve in funkcionalnosti – upravljanje s faksimilnimi sporočili preko e-pošte, telefonska komunikacija z dodatkom za Microsoft Outlook in glasovno pošto, klicanje s pomočjo aplikacije Softphon preko enotne telefonske številke, tudi če so zaposleni na službeni poti ali delajo od doma.

Amisova poslovna telefonija kot prva v Sloveniji ponuja garancijo na doseganje najmanj 25-odstotnih prihrankov pri prehodu iz klasične telefonije.

Vas zanima, kakšnen paket se najbolj splača vašemu podjetju? Preverite, saj komunikacijski sistem Amis Xpert omogoča individualne rešitve po meri glede na potrebe in tip podjetja.