Slovenija
21 ogledov

Čakajo že pred Vrhniko

Zastoj na primorki PIC, cestna kamera
Zaradi nesreče kolona na primorki, promet oviran tudi na dolenjki in na glavni cesti Sevnica - Krško.

Na primorski avtocesti pred CP Log proti Ljubljani se je nekaj pred 7. uro zjutraj zgodila prometna nesreča, zaradi katere nastaja daljši zastoj, ki je po podatkih prometno - informacijskega centra dolg že okoli osem kilometrov in se začne že pred Vrhniko.

Promet na primorki je dodatno ohromljen zaradi okvare vozila, zaradi katerega je zaprt počasni pas na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem proti Kopru.

Zaradi nesreče je zaprt tudi prehitevalni pas na dolenjski avtocesti  med priključkom Novo mesto - zahod in Karteljevim proti Ljubljani ter polovica ceste na glavni cesti Sevnica - Krško na relaciji Gunte - Spodnje Pijavško polovična zapora.

Delovne zapore

Promet je sicer povečan tudi na cestah, ki vodijo v mestna središča, in sicer na ljubljanski severni obvoznici od razcepa Koseze proti Bežigradu, na štajerski avtocesti od Domžal proti Ljubljani ter na cestah Slivnica - Hoče, Škofljica - Ljubljana ter Trzin - Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.