Slovenija
40 ogledov

Če bo denar, tudi strelišče in fitnes

Predsednik organizacijskega odbora Ivan Bukovec je s športno infrastrukturo v se Žurnal24 main
Obnova telovadnice. Do praznovanja stote obletnice športa nameravajo obnovitvena dela dokončati.

Semič. Sokolsko društvo si prizadeva, da bi do oktobra, ko bo praznovalo stoletnico, obnovili 75 let staro telovadnico, ki je bila nekoč v lasti sokolov, zdaj pa jo uporablja Športno društvo Partizan Semič. Kot je dejala županja Polona Kambič, lani začeto obnovo letos nadaljujejo. Načrtujejo zamenjavo podov ter ureditev sanitarij in garderob.

Po evropski denar
Če nam bo uspelo pridobiti evropska sredstva, želimo urediti še strelišče v nadstropju, fasado ter kletne prostore za fitnes in druženje,” je izpostavila in dodala, da bodo v nasprotnem primeru uredili le najnujnejše. Javni razpis naj bi bil objavljen v kratkem, občina pa ima že pripravljeno večino dokumentacije.

Društvo namerava visoko obletnico počastiti oktobra v sklopu prireditev ob občinskem prazniku, na dogodek pa se pripravljajo že zdaj. “Odločili smo se, da izdamo knjigo, za katero dela Blaž Kočevar, in pripravimo razstavo,” je povedal predsednik organizacijskega odbora Ivan Bukovec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.