Slovenija
76 ogledov

Če naročite nov Galaxy S7, vam v torbo vržejo tudi očala za navidezno resničnost

samsung Žurnal24 main
Če boste med prvimi, ki bodo naročili Samsungov Galaxy S7 ali S7 edge, vam bosta Telekom in Telemach v torbo vrgla tudi očala za navidezno resničnost Gear VR. Akcija traja do naslednje sobote,

Samsung Galaxy S7 ima prednaložen zadnji Androidov operacijski sistem Marshmellow, poganja ga 8-jedrni procesor z 2,3 + 1,6 GHz ima 32 GB osnovnega pomnilnika, ki ga je mogoče razširiti s kartico Micro SD.

Očala Gear VR pa so oblikovana za popolno kinematografsko doživetje. Široko vidno polje omogoča gledanje filmov, brskanje po spletu, 360-stopinjske navidezne izlete in igranje.

gear vr očala | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Ko si napravo prvič poveznete čez glavo, je občutek še najbolj primerljiv s potapljaško masko, a veliko bolj udobno. Tudi, če imate Gear VR na glavi dlje časa, se ni treba bati za udobje," so zapisali v testu in dodali: "Od trenutka, ko smo očala prvič dali na glavo, pa do trenutka, ko smo jih morali vrniti, smo bili vsakokrat znova presenečeni, kako dobro vse skupaj deluje. Brez zatikanja, brez večjih težav in neverjetno odzivno."

Pri Telemachu je v paketu Največ cena 24 krat 22,83 oziroma 24 krat 28,83 evra na mesec, pri Telekomu pa 27,95 oziroma 23,95 evra na mesec ob vezavi za dve leti. Spletna cena brez vezave je 650 evrov. Pri Simobilu bosta telefona naprodaj po uradnem začetku prodaje 11. marca. 

Očala so združljiva z naslednjimi pametnimi telefoni: Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S7 in Galaxy S7 edge. Več si preberite v Testu na dlani.

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.