Slovenija
127 ogledov

Cedevita – Sveža mera vitaminov, sveža mera energije!

cedevita cedevita
Cedevita, kultni vitaminski napitek, se predstavlja s prenovljeno podobo, novimi okusi in svežo zgodbo. Nova Cedevita poziva k urbanemu, aktivnemu in razigranemu načinu življenja.

Cedevita nas od nekdaj povezuje z domom, druženjem na igriščih in v parkih, s športnimi dejavnostmi, osvežitvijo. Če ta Cedevita zbuja nostalgijo, nova Cedevita pripoveduje novo zgodbo: svežo, drugačno, navdihujočo, aktivno in urbano zgodbo, ki ji verjamemo, zahvaljujoč zapuščini Cedevitinih izdelkov.

Nova Cedevita stopa korak dlje, kot »sprožilec« dobrega počutja. S svojim svežim odmerkom vitaminov poziva k aktivnosti, ustvarjalnosti, vztrajnosti, motivaciji, moči in zavzetosti ter s tem spomni na vse značilnosti pomena svoje prepoznavne oranžne barve, ki jo je glede na nov oranžni logotip mogoče najti na vsakem novem pakiranju.

cedevita | Avtor: cedevita cedevita
Cedevita je z novim dizajnom dobila tudi svoj edinstven element, zaščitni znak – prepoznavni Cedevitin kozarec. Kozarec je stiliziran in obogaten z značilnimi dodatki, kot so očala, brki, ustnice in klobuki.

Nova Cedevita poziva k zabavnim dejavnostim na prostem, ki uporabljajo urbane elemente parkov in igrišč, kot so na primer klopi, ki postanejo oprema za fitnes. Cedevita GO! odslej nastopa le pod imenom Cedevita, s čimer je dosežena absolutna konsistentnost Cedevitine ponudbe izdelkov in so vsi izdelki združeni pod skupni imenovalec, to pa je svež odmerek vitaminov.

Nova Cedevita rada uporablja mestne reke in jezera ter kolesarjenja kot prevoznega sredstva, s čimer spodbuja zdrav način življenja ob rekreaciji in zabavi. Tako želi  ponuditi svež odmerek energije, ki ga vsak med nami potrebuje za soočanje s prihodnjimi izzivi.


Svež odmerek vitaminov je resnično svež, saj Cedevitin prašek ohranja stabilnost vitaminov. V trenutku, ko ga zaužijemo, zagotavlja njihovo polno učinkovitost. Vitamini zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost, ščitijo celice pred stresom in prispevajo k normalnemu delovanju srca in imunskega sistema.

Z novim dizajnom so na trg uvedeni tudi novi Cedevitini okusi: bezeg in limona s stevijo je nov okus s 35 odstotki manj sladkorja iz segmenta izdelkov »On the Go« (na poti), bezeg in limona v 200-gramski embalaži ter okus mente in limone, izključno za segment gostinstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.