Slovenija
76 ogledov

Citypark na Špici obljublja nepozaben spektakel z vodno zaveso, Jinxi in Magnificom

Citypark Žurnal24 main
»Že 15 let smo tako ali drugače močno vpeti ne samo v lokalno okolje, ampak tudi širše. In že 15 let kot družbeno odgovorno podjetje na različne načine pomagamo okolju in ljudem, ki tu živijo,« je ob vožnji z ladjico po Ljubljanici do Špice novinarjem dejal Toni Pugelj, direktor Cityparka.

Od blizu jim je želel pokazati čar romantične in pred nekaj leti prenovljene Špice, kjer se bo ob praznovanju rojstnega dne odvijal nepozabni spektakel.

Lokacija – v zgodovini nekdaj priljubljeno ljubljansko stičišče in kopališče – ni bilo izbrano po naključju, je še poudaril Pugelj: »Prepričani smo, da je čas, da se Citypark za eno noč vrne v historično središče Ljubljane, ji prinese svojo svetovljanskost ter se s tem tudi sam opaja z njenim baročnim in secesijskim šarmom evropske prestolnice. Z nepozabno zabavo na arhitekturno prenovljeni Špici želimo prispevati svoj del k oživitvi tega dela stare Ljubljane, ki daje prestolnici – tako kot Citypark – svetovljanski pridih.«


Citypark, največje nakupovalno središče pri nas
, vsako leto organizira približno 250 dogodkov. Tokratna zabava za jubilejni rojstni dan pa bo zagotovo prekosila pričakovanja vseh obiskovalcev, še optimistično doda direktor: »V petek, 26. maja, pripravljamo vrhunsko zabavo. V prestrem programu bo zagotovo vsak lahko našel nekaj zase. Ob 17. uri bomo dan polepšali našim najmlajšim. Uro pozneje bodo nastopili dua BQL in Klara Jazbec. Seveda nismo pozabili niti na mlade po srcu – njim bo ob 19.30 kri po žilah pognala skupina Jinx.«

Program bo popestril še prav posebni modni spektakel. »Obiskovalci bodo priča dih jemajoči scenografiji z vodno zaveso kot projekcijsko površino in magično razsvetljavo. Ljubljanica, simbol prestolnice, bo tako v določenem trenutku postala nakupovalna ulica Cityparka, naslednji hip pa spet romantično kopališče,« je poln pričakovanj razlagal Toni Pugelj.

Romantično zgodbo med Ljubljanico in Cityparkom bodo začinili nastopi glasbenikov, Grege Skočirja, Lee Sirk, Matevža Šaleharja – Hama, Maje Keuc in Jane Šušteršič. Med modnim spektaklom bodo publiko navdušili s priredbami pesmi o Ljubljani. Zadnji vrhunec večera, ki se bo odvijal na posebnem odru na vodi, pa bo koncert legendarnega Magnifica.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani.

Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov.

Več informacij:Citypark

Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga Telefon: 01 587 30 55 E-pošta: klavdija.miklavzin@citypark.si
Agencija Andreja Jernejčič – Lin&Nil
Telefona: 01 547 65 18, 041 812 669 E-pošta: info@jernejcic.si