Slovenija
12 ogledov

Clintonova ali Trump? Kdor napove zmagovalca lahko zasluži!

Hilary Trump Fortrade
V torek, 8. novembra 2016, bodo volitve za predsednika Združenih držav Amerike.

Kandidatka Demokratske stranke Hillary Clinton in republikanec Donald Trump, bosta preverila politično razpoloženje ameriškega naroda. Po enem ali drugem scenariju se bo dogajanje na finančnih trgih lahko obrnilo na boljše ali slabše.

Mislite, da bo zmagala Hillary Clinton? Ali morda Donald Trump?

Licencirana borzna hiša Fortrade vam podarja brezplačnih 50 EUR za trgovanje na finančnih trgih pred volitvami in priložnost, da zaslužite na svojih predvidevanjih.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Stališča obeh kandidatov, se po mnogih vprašanjih, pomembnih za Američane, zelo razlikujejo. Kako (pre)urediti zdravstveno zaščito, voditi zunanjo politiko, kakšno stališče zavzeti glede migracij, so samo nekatere od tem, katere razdvajajo dva tabora.

Kdo bo, statistično gledano, zmagal?

Clinton Trump  | Avtor: Fortrade Fortrade

Statistično gledano je četrto leto drugega predsedniškega mandata najslabše za ameriško delniško tržišče. Podatki za preteklost kažejo, da je rast borze v avgustu in oktobru pred volitvami, v 82% pomenila zmago trenutno predsedujoče stranke.

V 86% primerih, ko bi tržišče v teh dveh mesecih upadalo, je to pomenilo zmago opozicijske stranke. Tokrat je borza v avgustu stagnirala, v oktobru pa zabeležila padec v višini 2,6%.

Bolj kot se približuje dan odločitve in nestrpnost akterjev raste, pogostejši so nizki udarci in negativna kampanja, ki so postali glavno orožje za prevlado nad naklonjenostjo ameriških volivcev. Večina analitikov si je enotna, da ta umazana igra, ki jo igrata oba tabora, še nikoli ni bila tako očitna kot je na letošnjih volitvah. Vse to dviga napetost tudi med investitorji in odraža smer gibanja cene dolarja v primerjavi z drugimi valutami, kar seveda velja tudi za delnice ameriških korporacij, za ceno zlata in drugih najpomembnejših surovin.

Kdor bo predvidel vse te spremembe pravilno, bo iz volitev lahko ustvaril soliden dobiček.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.