Slovenija > Črna kronika
1759 ogledov

1. skiro, 2. kolo, 3. pripor

Kolo Policija
Nekaterih ne izuči, ko jih prvič ulovijo.

"Kranjski  kriminalisti so včeraj na  pristojno sodišče privedli osumljenca petkove drzne tatvine. Zanj je bil odrejen pripor," je pojasnil Bojan Kos, predstavnik PU Kranj. 

Za zgodbo pa se skriva pestro ozadje. Gre namreč za epilog drzne tatvine, ki se je zgodila v petek popoldan. "Osumljenec je na javnem kraju starejši ženski s silo odtujil torbico in jo pri izvršitvi kaznivega dejanja poškodoval," so povedali policisti.

A ni daleč prišel, saj so ga do prihoda policije zgrabili in zadržali mimoidoči. Izkazalo se je, da gre za istega moškega, ki je že v torek skušal izvesti tatvino na povsem enak način. Le ukradeno prevozno sredstvo je bilo takrat drugačno. Če je v torek uporabljal ukraden skiro, je v petek udaril z ukradenim kolesom. 

Teža tokratnih kaznivih dejanj je bila tolikšna, da sodišče nepridiprava tokrat ni več spustila nazaj na cesto. "Policisti  moškega obravnavajo tudi zaradi suma tatvine kolesa, s katerim je izvršil kaznivo dejanje. Lastnik kolesa se policistom še ni javil in ga še iščemo. Kolo se hrani na kranjski policijski postaji," je povedal Kos.

Medtem pa so kranjski policisti z objavo prek Facebooka in pomočjo občanov že uspeli najti lastnika ukradenega skiroja iz torkove "akcije."

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 14:48 30.marec 2020.

    korone se je nažrl, pa ga je malo zaneslo ... se zgodi

  • kapibara1 12:56 30.marec 2020.

    Kot pomoč Slovenije, ga poslat v Bergamo..