Slovenija > Črna kronika
52 ogledov

18-letnik povozil babico, prijavili so drugačno nesrečo

Volvo V90 Anže Petkovšek
18-letni fant iz Bosne in Hercegovine je osumljen, da je povozil svojo babico, staro 82 let. Sovaščani so želeli primer prikazati kot nesrečo, in sicer da je babica padla z lestve.

Fant v kraju Papažani v Bosni in Hercegovini se je učil vožnje z avtomobilom VW Caddy; pri tem je po nesreči namesto vzvratno zapeljal naravnost naprej in pri tem zbil svojo babico.

Z reševalnim vozilom so jo prepeljali v bolnišnico v bližnjem mestu Laktaši, kjer pa ji niso mogli več pomagati, ženska je zaradi prehudih poškodb umrla. Zdravstvenemu osebju so domačini zatrdili, da je babica padla s podstrešja, a izkazalo se je, da so bile poškodbe, ki so jih pri njej odkrili zdravniki, popolnoma nenavadne za takšno vrsto nesreče.

Primer so prijavili policiji, ki je s preiskavo ugotovila, da so 18-letnika z lažno izjavo glede nesreče zaščitili tako njegov oče kot sosedje. Šli so celo tako daleč, da so na podstrešje postavili lestev in vse pripravili tako, da je bilo videti, kot da bi babica v resnici nesrečno padla na podstrešju.

Njene poškodbe so vendarle dokazovale, da je umrla v drugačnih okoliščinah. Policija je tako fanta kot njegovega očeta in sosede zadržala v pridržanju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Božidar Dinič 15:32 30.maj 2017.

    evo slovenci poglejte kaj so pravi prijatelji in sosedje kapo dol ,živelo bratstvo in edinstvo