Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

20-letnik posedoval drogo

(Foto: arhiv Žurnala24) Žurnal24 main
Kranjski kriminalisti so kazensko ovadili 20-letnega Blejca zaradi posedovanja in preprodaje marihuane. S preprodajo zasežene droge bi po ocenah policistov zaslužil okoli 700 evrov.

Kranjska policista sta 20-letnega Blejca opazila v večernih urah 16. januarja na Mladinski ulici v Kranju. Kot so sporočili iz PU Kranj, se je moški ob njunem prihodu začel vesti nenavadno.

Pristopila sta do njega in takoj zaznala močan vonj po konoplji. Na vprašanje, ali poseduje kaj konoplje, je 20-letnik sam izročil okoli sto gramov konoplje in posebno tehtnico. Policista sta mu predmete zasegla in ga pridržala.

Naslednji dan pa je sledila še hišna preiskava, v kateri so policisti našli manjšo količino prepovedane droge konoplje in še eno tehtnico, na kateri so bili sledovi konoplje.

Dvajsetletnik je bil po hišni preiskavi in zaslišanju izpuščen na prostost. Proti njemu so kriminalisti po pridobljenih analizah napisali kazensko ovadbo. "Osumljenec, ki se je s policisti srečal prvič, bi lahko s preprodajo zasežene droge zaslužil okoli 700 evrov," so še sporočili iz PU Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.