Slovenija > Črna kronika
13217 ogledov

25-letnik, udeležen v pretepu, umrl

Pretep Youtube
Pretep pri tržnici: 25 letnik umrl v bolnišnici

25-letnik, ki je bil hudo poškodovan v nedeljskem pretepu na Vodnikovem trgu v Mariboru, je umrl, so ponoči sporočili iz UKC Maribor.

V nedeljo zgodaj zjutraj se je na Vodnikovem trgu v Mariboru steplo več ljudi. Poleg 25-letnika je bil v pretepu huje poškodovan še en moški.

Pretep Slovenija Sredi Maribora množični pretep. Zdravniki se za eno življenje še borijo.

Policisti, ki so posredovali, so morali uporabiti prisilna sredstva, enega človeka so pridržali. Kot je poročal Večer, naj bi se pri mariborski tržnici steplo med deset in dvajset moških. Najprej je eskaliralo med skupinami moških iz Maribora in s celjskega konca, nakar se je v pretep vključilo še nekaj ljudi, ki so situacijo opazovali pred nočnim klubom Podrum. Kot je še poročal Večer, naj bi bil 25-letni moški zaboden.

Tisto noč je bilo v Mariboru zabeleženih več pretepov, a ni jasno, ali so povezani med seboj.

Kriminalistična preiskava tega kaznivega dejanja še vedno intenzivno poteka, o podrobnostih le-te pa zaenkrat ne morejo dajati informacij, sporočajo iz mariborske policije.

Komentarjev 17
  • Avatar Leon
    Leon 20:27 10.januar 2018.

    "Zagotovo niste vedeli: v 2017 v MB 7 umorov. Na 100.000 prebivalcev je to veliko vec kot Ljubljana ali katerakoli od 28 clanic EU, celo vec kot ZDA. To je 2x kot New York (ima 3 na 100k) in 45 ...prikaži več od 50 ZDA drzav ima manj od 7. Pol Mehike ima manj od 7. @visitmaribor postaja geto. (vir: Twitter)"..................

  • Avatar Leon
    Leon 09:42 10.januar 2018.

    Šokantno. Maribor ima največ umorov v Evropi, celo 2x več kot New York!..........