Slovenija > Črna kronika
22577 ogledov

29-letnika, ki je 21-letnico nagovoril, da si je odrezala roko, sumijo umora

roka povoj
Policija po štirih letih zbrala dovolj dokazov?

Partner 21-letnice, ki si je, da bi dobila odškodnino, odrezala roko, je, kot poroča Večer, osumljen umora svojega 24-letnega dekleta, ki je umrlo leta 2010. Sam je trdil, da je čistil puško, ki se je sprožila, naboj pa je zadel njegovo dekle, ki je bilo v dnevni sobi skupaj z njim. Ker je obstajal sum, da ne gre za nesrečo, so kriminalisti začeli preiskavo, ki se, kot kaže zaključuje. 

Zloraba Grozljivo Slovenija To naj bi storil partner 21-letnice, ki si je odrezala roko

Poskus goljufije z odrezano roko

29-letni Sebastien Abramov, prej Sebastjan Colarič je trenutno v priporu v Ljubljani, ker naj bi svoje dekle 21-letno Julijo Adlešič prepričal, da si je odrezala levo roko nad zapestjem z namenom, da bi dobili milijonsko odškodnino.

roka povoj Slovenija 21-letna Ljubljančanka si je odrezala roko, da bi dobila zavarovalnino

V priporu v ženskem zaporu na Igu ostaja tudi 21-letnica, ki si je poskušala znebiti roke še po tem, ko so ji jo prišili nazaj.

roka povoj Slovenija Noro, 21-letnica se je poskušala znebiti nazaj prišite roke povoj roka Slovenija Ženska, ki si je odrezala roko, ostaja v priporu

Tudi ustreljena zavarovana za primer nezgode

Tudi dekle, ki je umrlo zaradi strela iz tedaj Colaričeve puške, je bilo zavarovano za primer nezgode in smrti za nekaj sto tisoč evrov. Zavarovalne police so bile sklenjene zgolj tri mesece pred njeno smrtjo. Upravičenka do odškodnin naj bi bila mati umrle. Nekaj zavarovalnic je odškodnino izplačalo, ena od njih pa je ni izplačala, saj zavarovalnica pravici do odškodnine za zdaj nasprotuje.

*Fotografija je sombolna

 

 

Komentarjev 5
  • gustl 09:33 22.april 2019.

    Ah, bejžte no...sumijo... Jaz sem takoj rekel, da je to umor...vsak , ki ima narejen tečaj za varno rokovanje z orožjem bi rekel...umor... Naši preiskovalci pa zaplankani, da verjamejo v nesrečo...

  • borut08 12:38 20.april 2019.

    Ker je policijski zunanji sodelavec oz.spicelj mu niso uspeli dokazati niti po mnogih letih umora in dvomim,da bi sploh se kaj raziskoval,ce nebi nadaljeval z svinjarijami.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:12 19.april 2019.

    Ah no... teorije zarote pa to.. ;)