Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

31-letni Slovenec ni umrl nasilne smrti

Hrvaška policija Žurnal24 main
Policija je ugotovila, da 31-letni državljan, ki ga je prejšnjo soboto do smrti povozil voznik avtomobila, ni umrl nasilne smrti.

Obdukcija 31-letnega slovenskega državljana še ni končana, je pa policija nedvomno ugotovila, da je šlo za prometno nesrečo in nikakršen načrtovani umor, je dejala tiskovna predstavnica liško-senjske policije Kristina Maoduš.

Kot je dodala, bodo kazensko ovadili 22-letnega Zagrebčana zaradi povzročitve prometne nesreče s smrtnim izidom.

Zadrsko tožilstvo je odredilo obdukcijo, sicer pa ni znano, kdaj jo bodo tudi končali in objavili uradni vzrok smrti 31-letnika.

Ali je bil umorjen ali povožen?

Policija je po nesreči sporočila, da je 22-letni voznik iz Zagreba zaradi neprilagojene hitrosti povozil 31-letnega slovenskega državljana, ki je prejšnjo soboto okoli pol pete ure zjutraj iz še neznanega razloga ležal na cestišču v bližini trajektnega pristanišča Žigljen pri Novalji.

V Slovenskih novicah so v začetku tedna na podlagi navedb, ki so se pojavile na nekaterih hrvaških spletnih forumih, ugibali, ali je bil slovenski državljan na Pagu povožen do smrti ali pa morda umorjen.

Novih informacij o 24-letniku ni

Maodušova danes ni imela dodatnih informacij o stanju 24-letnega slovenskega državljana, ki je, prav tako v soboto, 21. julija, padel z balkona hiše v Novalji na Pagu. Nesrečni fant se je naslonil na leseno ograjo balkona, ki je popustila in je padel z dobrih treh metrov višine.

Po zadnjih informacijah policije je utrpel težke telesne poškodbe in so ga po nesreči zadržali na zdravljenju v bolnišnici v Zadru.

Komentarjev 1
  • zic 18:32 25.julij 2012.

    žalostno je to, da slovenske lujzeke spustiš iz ketne pa ne vejo več kaj delajo!? proklet alkohol, sploh se ne zna več zabavat brez alkota. to je res tragedija, sožalje svojcem!