Slovenija > Črna kronika
41 ogledov

40-letni moški še vedno na begu

Čavić PU Ljubljana
Policisti še vedno iščejo 40-letnega Viktorja Čavića iz Hrastnika. Vnovič opozarjajo, da je moški nevaren in da je lahko oborožen.

Zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja roparske tatvine in kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi policija išče 40-letnega Viktorja Čavića iz Hrastnika. Kot nam je potrdila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Ciperle Adlešič, je moški še na begu. 

Visok je okoli 175 centimetrov, črnih kratkih las. V noči na 2. september 2016 je zapustil zdravstveno ustanovo oblečen v trenerko bolnišnice in obut v copate. Obstaja možnost, da ima oseba pri sebi tudi orožje. Čavić je bil v preteklosti že obravnavan in obsojen za nasilna kazniva dejanja.

Policisti opozarjajo, da vsa opozorila, ki so jih podali že včeraj, še vedno veljajo."Glede na dejstvo, da je lahko oseba oborožena in da ima znake posttravmatskega stresnega sindorma, ne moremo izključiti nevarnosti tudi za okolico," so zapisali včeraj. 

Portal Zon.si je poročal, da so dopoldne policisti blokado postavili tudi pri trboveljskem Lidlu, kjer so ustavljali in pregledovali vozila. 

Vsi, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, naj nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113. Prav tako vsem svetujejo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.