Slovenija > Črna kronika
9088 ogledov

45-letnica umrla nasilne smrti

Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
Nove informacije v zvezi z najdenim truplom.

Včeraj smo poročali, da so v stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru našli žensko truplo. Mariborska policija je sedaj sporočila, da gre za nasilno smrt.

"Mariborski kriminalisti so zaključili ogled kraja najdbe trupla 45-letne ženske v stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru," je pojasnil Miran Šadl iz PU Maribor. " Ogled je vodila dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Mariboru, v navzočnosti dežurne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru."

Policija lahko v tej fazi kriminalistične preiskave potrdi zgolj to, da gre za nasilno smrt 45-letnice. "V zvezi s tem nasilnim kaznivim dejanjem smo sinoči pridržali eno osebo ," je še sporočila policija. " Kriminalistična  preiskava se intenzivno nadaljuje, odrejena pa je tudi sodna obdukcija pokojne."

Dodaja, da je potrebno opraviti še vrsto kriminalistično-tehničnih opravil in zbrati dodatna obvestila.  " Šele za tem bomo lahko tudi ustrezno okvalificirali kaznivo dejanje," je pojasnil Šadl in dodal, da bodo javnosti verjetno več informacij predstavili jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.