Slovenija > Črna kronika
9117 ogledov

45-letnica umrla nasilne smrti

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
Nove informacije v zvezi z najdenim truplom.

Včeraj smo poročali, da so v stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru našli žensko truplo. Mariborska policija je sedaj sporočila, da gre za nasilno smrt. 

"Mariborski kriminalisti so zaključili ogled kraja najdbe trupla 45-letne ženske v stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru," je pojasnil Miran Šadl iz PU Maribor. "Ogled je vodila dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Mariboru, v navzočnosti dežurne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru."

Policija lahko v tej fazi kriminalistične preiskave potrdi zgolj to, da gre za nasilno smrt 45-letnice.  "V zvezi s tem nasilnim kaznivim dejanjem smo sinoči pridržali eno osebo," je še sporočila policija. "Kriminalistična  preiskava se intenzivno nadaljuje, odrejena pa je tudi sodna obdukcija pokojne."

Dodaja, da je potrebno opraviti še vrsto kriminalistično-tehničnih opravil in zbrati dodatna obvestila.  "Šele za tem bomo lahko tudi ustrezno okvalificirali kaznivo dejanje," je pojasnil Šadl in dodal, da bodo javnosti verjetno več informacij predstavili jutri. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.