Slovenija > Črna kronika
347 ogledov

5-letnico pretepel do smrti

Fiona Youtube
Francosko sodišče je včeraj obsodilo mamo deklice Fione, ki je umrla leta 2013. Mama bo v zaporu pet let, njen partner, ki je punčko pretepel do smrti, pa dvajset.

29-letna mama pokojne deklice Fione, odvisnica od drog Cecile Bourgeon, je delno oproščena; sodišče meni, da ni moč dokazati njenega naklepa. Proti vsem pričakovanjem javnosti jo je sodišče spoznalo za krivo le v točki "ne pomoči osebi v nevarnosti" in "prijava izmišljenega zločina", zato ker si je po smrti svoje hčerke izmislila njeno izginotje. V resnici je vedela, da je deklica mrtva in da jo je ubil njen takratni partner.

35-letni moški Berkane Makhlouf je spoznan za krivega uboja, obsojen je na 20 let strogega zapora brez zmožnosti skrajšanja zaporne kazni v prvih 14-tih letih trajanja kazni. Tožilstvo je zanj, pa tudi za dekličino mamo, sicer zahtevalo 30 let strogega zapora, kar je najvišja možna kazen v Franciji, poročajo tamkajšnji mediji.

Oba obsojenca sinoči, ko so jima izrekli kazen, nista pokazala nobenih čustev.

Njuni zagovorniki so ves čas vztrajali, da je bila deklica ugrabljena, dokler med policijskimi zaslišanji končno nista priznala njeno smrt. Trupla male deklice policija ni nikoli našla.

Komentarjev 3
  • alibaba 15:40 26.november 2016.

    To ti je pa multikulturalizem.

  • maresem 14:55 26.november 2016.

    20 let... smešnpo. Za tako gnido je samo še dosmrtni zapor.

  • Gigiiinjo 14:22 26.november 2016.

    kulturna obogatitev