Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

70-letni pešec podlegel poškodbam

Prometna nesreča na štajerki PGE Celje
V prometnih nesrečah, ki so se na slovenskih cestah zgodile pretekli teden, so umrle štiri osebe. Poškodbam je podlegel tudi 70-letni pešec.


Policijska uprava Celje je bila v soboto dopoldne obveščena, da je v celjski bolnišnici umrl 70-letni Celjan, ki je bil v petek na Kersnikovi ulici v Celju v prometni nesreči udeležen kot pešec. Gre že za 11 smrtno žrtev prometnih nesreč na Celjskem in Koroškem.

Tri hude nesreče na Celjskem

Poleg smrti pešca so se preteklo soboto na Celjskem zgodile še tri hude prometne nesreče. V jutranjih urah so celjski policisti obravnavali nesrečo na izvozu iz avtoceste izven naselja Ločica ob Savinji. Do nesreče je prišlo, ko je 45-letna voznica osebnega vozila v križišču izven naselja Ločica ob Savinji zavijala v levo, pri tem pa izsilila prednost 88-letnemu vozniku osebnega vozila, ki je pripeljal po prednostni cesti iz smeri Ločice. Oseminosemdesetletnik se je v prometni nesreči hudo poškodoval, njegov sopotnik pa lažje.

Okoli pol dvanajstih se je nesreča zgodila tudi v Selskem vrhu na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Sedemnajstletna kolesarka je padla na ravnem delu ceste in se hudo poškodovala.

V soboto nekaj po 14. uri pa se je nesreča zgodila tudi v Šentjurju na Ulici Kozjanskega odreda. Oseminpetdesetletna voznica je z osebnim vozilom pripeljala iz smeri Ulice Dušana Kvedra in v križišču zavijala v levo proti Grobelnem, pri čemer je zaprla pot 46-letnemu motoristu, ki se je pripeljal iz smeri Grobelnega in je vozil proti Celju. V trčenju se je motorist hudo poškodoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.