Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

75-letnik umrl pod traktorjem

Traktor Shutterstock
Nesreča se je zgodila danes dopoldne, policisti pa okoliščine nesreče še preiskujejo.

Malo pred 10. uro se je v bližini Šempetra pri Novi Gorici, na Ošljah, v bližini križišča na Bazari.  zgodila delovna nesreča. Kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, je kmetijsko vozilo zapeljalo čez človeka, ki je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

Kot nam je pojasnil Dean Božnik s Policijske uprave Nova Gorica, okoliščine nesreče še niso razjasnjene. Je pa znano, da je pod kolesi traktorja življenje izgubil 75-letni moški.

Po prvih ugotovitvah šempetrskih policistov je v navedenem primeru najverjetneje šlo za lažjo okvaro traktorja in ga je 75-letnik skušal popraviti. Pri tem je prišlo do nesreče pri delu, pri čemer je moški padel pod traktor, ki je nato zapeljal čez njegov prsni koš. Traktor je bil ugasnjen in v prostem teku pod vinogradom, na blagem klancu, poškodovani pa je bil najden mrtev pod zadnjim levim kolesom traktorja.

Poleg policistov in reševalcev so bili na kraju tudi gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost – gasilska enota Nova Gorica, v zvezi z nesrečo pri delu sta bila obveščena tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo. Šempetrski policisti so tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z omenjeno nesrečo pri delu podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.