Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

83-krat počilo na cestah

Slovenija 21.04.13, Podatki prometne nesrece Hotunje 37a , sentjur, prometna nes Poklicne gasilska enota Celje
Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 83 prometnih nesreč. V 11 nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v dveh pa huje.

Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 149 kršitev javnega reda in miru ter 124 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 107-krat posredovali na javnih krajih in 42-krat v zasebnih prostorih, pridržali so štiri kršitelje, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov pa so pridržali enega voznika. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 62 tatvin, 21 vlomov, 18 poškodovanj tuje stvari, pet primerov ponarejanja denarja, štiri povzročitve telesne poškodbe, po tri kazniva dejanja ponarejanja listin in ropa, dve kaznivi dejanji preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, dve drzni tatvini, dva primera nasilja v družini ter eno kaznivo dejanje grožnje in eno dejanje povezano s prepovedanimi drogami.

Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini je bil trem osebam izrečen ukrep prepoved približevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.