Slovenija > Črna kronika
2725 ogledov

Alkohol, kokain in marihuana, nato pa z avtom naravnost v stanovanjsko hišo

Alkotest Profimedia Fotografija je simbolična.
Pod vplivom drog in alkohola zakuhala dve prometni nesreči.

Policisti PU Celje so včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznica osebnega vozila na makadamskem parkirišču najprej trčila v stanovanjsko hišo in nato pri vzvratnem premiku še v sprednji del pravilno parkiranega osebnega vozila ter v železni nosilec nadstreška ob objektu.

"Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imela 0,41 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Hitri test na prisotnost drog pa je pokazal, da je bila voznica tudi pod vplivom konoplje in kokaina," so pojasnili policisti in dodali, da je voznica sicer odrejen strokovni pregled na prepovedane droge voznica odklonila.

Poleg tega so policisti pri pregledu vozila našli poškodbo na levi strani vozila, ki se je ujemala s poškodbami na vozilu, udeleženemu v prometni nesreči pred dvema dnevoma, ko je povzročiteljica s kraja prometne nesreče odpeljala. V tem primeru je do prometne nesreče prav tako prišlo po njeni krivdi, saj je vozila preblizu levi strani vozišča. 

Zdaj bo morala odpreti denarnico. Za prvi opisan prekršek ji grozi globa v višini 1.920 evrov in 26 kazenskih točk, za drugi pa globa v višini 620 evrov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • borut08 16:38 16.februar 2023.

    Ste sigurni,da jo ni politika oz.oblast zastrupila s prografom in mimogrede še zaprla na psihiatrijo,da naredijo neprištevno in ji postavijo razne diagnoze.

  • Avatar Leon
    Leon 15:29 16.februar 2023.

    Zdaj bo morala odpreti denarnico. Za prvi opisan prekršek ji grozi globa v višini 1.920 evrov in 26 kazenskih točk,...kje ti živiš N.Š.

  • kmetek 15:00 16.februar 2023.

    odvzem + 8 pik za naprej....lol