Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Avstralka padla z višine 15 metrov

Dopust avstralske turistke v hrvaškem Dubrovniku se je končal s padcem s 15 metrov visokega zidu in hudimi telesnimi poškodbami.

Po pisanju hrvaških medijev je 23-letna Avstralka, ki se je skupaj s fantom in prijateljico kopala na dubrovniški plaži Buža, nesrečno pristala v bolnišnici. Med sprehodom ji je postalo slabo, najverjetneje zaradi vročine, in padla je s 15 metrov visokega zidu zunaj mestnega jedra.

Dekletu so prvo pomoč nudili delavci luške kapetanije in ji skupaj z lokalnimi ribiči in tamkajšnjimi prebivalci rešili življenje. Dobila je sicer hude poškodbe, v nesreči si je zlomila čeljust, rebra in roko, odstraniti pa so ji morali tudi eno ledvico in vranico. Po telesu naj bi dobila tudi več odrgnin. V bolnišnico so jo prepeljali v kritičnem stanju, jo večkrat operirali in njeno zdravstveno stanje naj bi bilo zdaj stabilno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.