Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Avto ob trku z avtobusom prelomilo, voznik umrl

Danes zjutraj ob 6. uri sta na cesti Poreč–Pazin trčila avtobus in osebno vozilo. V trčenju je umrl voznik avtomobila, 19 ljudi je bilo poškodovanih.

Po pisanju 24sata je 30-letnik, ki se je vračal domov z zabave, v blagem desnem ovinku z visoko hitrostjo čelno trčil v avtobus, poln delavcev. Trčenje je bilo tako silovito, da je umrl na kraju nesreče. V nesreči se je poškodovalo tudi 19 potnikov avtobusa, 15 lažje in štirje težje. Odpeljani so bili v puljsko bolnišnico.

Avto prelomilo na pol

Trk je bil tako silovit, da je avto prelomilo napol. Sprednji del je končal v gozdu, zadnji del avtomobila z voznikom pa je ostal ukleščen v sprednji del avtobusa. Deli avtomobila so ležali tudi 50 metrov okrog.

Odrejena tudi obdukcija

Cesta je bila zaradi nesreče zaprta vse dopoldne. Vzrok nesreče še ni znan. Menijo, da se je zgodila zaradi prevelike hitrosti voznika osebnega vozila. Odrejena je bila tudi obdukcija umrlega, še piše 24sata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.