Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Avto obstal na robu previsa, voznik umrl

Policijski trak. Nik Rovan
Ponoči se je v Stopniku zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Včeraj nekaj po 23. uri je v Stopniku v občini Tolmin voznik osebnega vozila  zapeljal s cestišča. Vozilo se je okoli 60 metrov prevračalo po brežini, so zapisali na Upravi RS za zaščito in reševanje.

Petinsedemdesetletniletni voznik je pri tem utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. "V naselju Stopnik je pripeljal v oster, levi, nepregleden ovinek in kljub zaviranju zapeljal naravnost na travnato bankino, nato pa je osebni avtomobil zdrsnil čez kamniti zid na travnik pod cesto ter se prek vzdolžne osi prevrnil najprej na streho in nato na kolesa. Takoj za tem je osebni avtomobil zapeljal vzvratno v polkrogu po klancu navzdol in se po 34 metrih zaustavil na robu travnika, približno 59 metrov pod cesto, na robu previsa nad desnim bregom reke Idrijce," so sporočili s PU Nova Gorica.

Posredovali so reševalci Nujne medicinske pomoči Tolmin, prostovoljni gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Tolmin in policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.