Slovenija > Črna kronika
252 ogledov

Avto zapeljal s ceste in zagorel

Goreče vozilo PGD Gornja Radgona
Ena oseba je bila huje telesno poškodovana, v vozilu so našli tudi zoglenelo truplo.

Policija je bila nekaj minut pred 9. uro obveščena, da je na cesti proti Mangartskemu sedlu, na odseku Strmec - Mangart v grapo zapeljalo osebno vozilo in zagorelo.

Po prvih zbranih podatkih je vozilo znamke Volvo, nemških registrskih številk, zapeljalo s ceste in nato obstalo oziroma zgorelo približno 50 - 60 metrov pod omenjeno cesto na strmem melišču. 

Ena oseba je bila pri tem huje telesno poškodovana. V vozilu pa so našli tudi zoglenelo truplo. Več o nesreči bo znano kasneje. 

Policija je obvestila pristojne pravosodne organe. Identiteta udeležencev nesreše še ni potrjena. 

Policisti PP Bovec zaprošajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi policistom lahko nudili kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policistom PP Bovec (Dvor 44 a, 5230 Bovec) na telefonsko številko (05) 389 68 50 ali na elektronsko pošto pp_bovec.pung@policija.si. Informacije lahko posredujejo tudi na najbližjo policijsko postajo ali na znano interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.