Slovenija > Črna kronika
2630 ogledov

Bežal pred policijo, doživel tragičen konec

Dispečerski center 112 rešilec nujna medicinska pomoč reševalec Anže Petkovšek
V avtu tudi dva sopotnika, oba poškodovana ...

Voznik avtomobila italijanskih registrskih oznak danes nekaj pred 1. uro na območju Čateža ob Savi ni upošteval znakov policistov, ki so ga skušali ustaviti, in je s pospešeno hitrostjo zapeljal na avtocesto, kjer je nato trčil v odbojno ograjo. 36-letni voznik je na kraju umrl, dva sopotnika, vsi državljani Pakistana, sta poškodovana.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto, so brežiški policisti med opravljanjem nalog na območju Čateža ob Savi ustavljali voznika osebnega avtomobila BMW italijanskih registrskih oznak. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo.

En huje, drugi lažje poškodovan

Zapeljal je na avtocesto v smeri proti Ljubljani, potem pa na odseku, kjer potekajo vzdrževalna dela, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v varovalno ograjo. 36-letni voznik, državljan Pakistana, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. 28-letni državljan Pakistana, ki je sedel na zadnjem sedežu, je bil huje poškodovan, 20-letni državljan Pakistana, ki je sedel na sprednjem sedežu, pa je utrpel lažje poškodbe. Oba so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

O prometni nesreči so policisti obvestili preiskovalno sodnico in okrožnega državnega tožilca, ki sta se udeležila ogleda prometne nesreče, je še sporočila policija.

Fotografija je simbolična.

 
Komentarjev 2
  • kapibara1 09:09 01.avgust 2021.

    Bojijo se da bodo bolnice oolne Covid bolnikov.. a sedaj bomo pa še Pakistance mel notri..

  • ico8 12:05 31.julij 2021.

    Drugace nisem ravno za taksno zasledovanje, ker lahko vedno nastradajo nedolzni. Khmmm, v tem primeru bi se pa distanciral od prejsnje izjave...