Slovenija > Črna kronika
82 ogledov

Brez izpita in mrtvo pijan z neregistriranim avtom v jarek

slovenija 15.04.2010 alkotest, policija, pihanje, vinjeni voznik, Ljubljana, fot Boštjan Tacol
20-letni mladenič je storil toliko prekrškov, da bodo policisti sodniku predlagali, da se mu BMW trajno odvzame.

Krški policisti so bili včeraj okoli 23. ure obveščeni o prometni nesreči v Straži pri Raki. 20-letni voznik je z BMW-jem zapeljal na drugo stran vozišča, izgubil oblast nad vozilom in pristal v jarku.
Mladenič je vozil brez vozniškega izpita, saj ga še ni opravljal. Vozil je neregistriran avto, na katerem sta bili nameščeni registrski tablici z drugega avtomobila. Ker je kazal očitne znake vinjenosti, so mu policisti odredili še preizkus alkoholiziranosti. Napihal je kar 2,37 mg/l, so pojasnili na novomeški policijski upravi.

Avto so policisti zasegli, mladeniču pa izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Za vse prekrške, ki jih je storil, zakon predpisuje globo v višini 2.820 evrov.

Policisti bodo pristojnemu okrajnemu sodišču še predlagali, da se mu avtomobil trajno odvzame. 

Kar trije brez izpita

Črnomaljski policisti so včeraj zasegli avtomobila tudi dvema kršiteljicama, ki sta prav tako vozili brez izpita. Najprej so v Semiču ustavili 33-letno voznico osebnega avtomobila, ki med vožnjo ni uporabljala varnostnega pasu. Avto, ki ga je vozila, ni bil registriran, prav tako pa ni imela vozniškega dovoljenja, saj ga še ni opravljala.

Brez vozniškega dovoljenja pa je bila tudi 23-letna voznica, ki so jo policisti ustavili pri Lokvah.

Komentarjev 4
  • Dušan58 10:56 21.oktober 2013.

    Gnar z bmw-ja in pijačo, pa mu daje država. Ta naša slo je pa tako socialna, da je že krepko asocialna. Do slovencev seveda.

  • Avatar praufo
    praufo 14:21 17.oktober 2013.

    A gre mogoče tukaj za romsko problematiko ?

  • Koka 12:55 17.oktober 2013.

    Oj kako jih imamo radi ! Vsak dan nas razveseljujejo ;))