Slovenija > Črna kronika
9421 ogledov

Brutalen ropar med begom snel kapo

Ropar Poljska policija
Zamaskiran in oborožen moški je v popoldanskem času prišel do hiše, v kateri sam živi 81-letni občan, mu zagrozil z orožjem, ga brutalno napadel in od njega zahteval denar.

"V nedeljo, 13. maja 2018, v popoldanskih urah, smo bili obveščeni o ropu, ki se je zgodil na območju Policijske postaje Laško. V ropu je bil poškodovan 81-letni moški," so sporočili s celjske policijske uprave. 

"Ko je pri oškodovancu pozvonila ženska, ki mu je prinesla kosilo, je osumljeni pobegnil, pri tem pa je snel kapo z izrezom za oči. Oškodovanec ga je prepoznal, saj je 26-letnik v preteklosti pri njemu opravljal priložnostna dela," poročajo policisti. 

Poškodovanega 81-letnega moškega so odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. 26-letnemu osumljencu pa so policisti v večernih urah odvzeli prostost in ga pridržali.

26-letnika, ki je doma na območju Policijske uprave Ljubljana, so kazensko ovadili zaradi ropa, grozi mu od enega do desetih let zapora.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • miho 11:24 17.maj 2018.

    Dokler se ne uredi status mladih, da dobijo zaposlitev in stanovanj, se bodo takšne stvari dogajale. Poleg tega bi mladi morali dobitl stanovanja po enakih pogojih, kot so jih dobili tisti, ki so danes stari.

  • perhan63 10:16 17.maj 2018.

    smrtna kazen