Slovenija > Črna kronika
1858 ogledov

Čelno v voznico, ki je pravilno pripeljala.

Nesreča v Sevnici PGD Sevnica
Včerajšnje nesreče ni preživel 67-letni voznik osebnega vozila, sobotne ne 66-letni traktorist.

V nedeljo ob 11.38 se je na regionalni cesti izven naselja Gabrje v občini Sevnica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 67-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 67-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Sevnice proti Tržišču. Ko je pripeljal do mesta, kjer cesta poteka iz nepreglednega desnega ovinka v ravnino, je pri izvozu iz ovinka iz neznanega razloga zapeljal naglo v levo na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v osebni avtomobil, katerega je pravilno vozila 49-letna voznica. Voznik je zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju nesreče, voznica pa je utrpela hude telesne poškodbe.

S traktorjem zdrsnil v smrt

Zaradi posledic delovne nesreče s traktorjem, ki se je zgodila v soboto v Zbelovski Gori, je v mariborskem kliničnem centru umrl 66-letnik. Nesreča se je zgodila, ker je voznik traktorja vozil preblizu roba njive ter s traktorjem zdrsel po strmem hribu, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Hudo poškodovanega 66-letnika so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer pa je poškodbam podlegel, so še dodali.

*Fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.