Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Črn dan, še ena smrtna nesreča

Prometna nesreča AC Slov. Bistrica-Slov. Konjice, 28.12.2016
1/8
Arhiv PGD Slov. Konjice
Še ena smrtna nesreča na naših cestah.

"Ob 11.50 smo obveščeni, da se je na avtocesti A1, Maribor - Ljubljana, približno dva kilometra pred cestninsko postajo Tepanje  v smeri proti Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta udeležena eno osebno in eno tovorno vozilo. Na kraj so bili poslani policisti, gasilci in reševalci. Policisti so ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila, ki je trčila v zadnji del tovornega vozila, na kraju prometne nesreče umrla," so sporočili z mariborske policijske uprave. 

Avtocesta je zaprta

Štajerska avtocesta je med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenske Konjice proti Ljubljani zaprta. Nekaj pred eno uro prometnoinformacijski portal poroča o zastoju, dolgem približno dva kilometra.

Obvoz je po cesti Slovenska Bistrica jug - Slovenske Konjice. Zastoj nastaja tudi na izvozu Slovenska Bistrica jug, približno kilometer in pol. 

V Mariboru je danes en voznik že umrl za posledicami prometne nesreče. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • MihaPu 17:14 06.januar 2017.

    Bluetooth handsfree oprema stane 10 eur z zvočnikom. V današnjem času pa to res ni nekakšen problem več in kot drugo nima kaj telefonirati med vožnjo. Je telefonirala? Kdo ve, sklepamo lahko le po dogodku, da je najverjetneje temu res ...prikaži več botrovala zmanjšana pozornost ali pa razmazan max-factor.

  • glicinija 17:38 28.december 2016.

    jaz mislim, da ga ni videla. Mogoče je telefonirala. Žalostno

  • bine.prelesnik 16:07 28.december 2016.

    Kaj mora res za vsakim šoferjem stati policaj ? Mar res nima vsak toliko samokontrole in voziti po predpisih ?