Slovenija > Črna kronika
2525 ogledov

Divjala po obvoznici, se zaletela, nato zbežala vsak v svojo smer

Avtocestna policija Anže Petkovšek
Po trčenju vozilo znamke Audi nevozno obstalo na pločniku, voznik in njegov sopotnik pa sta s kraja zbežala vsak v svojo smer.

Iz ljubljanske policijske uprave so sporočili, da so včeraj okoli pol devetih, policisti na južni ljubljanski obvoznici posneli voznika Audija madžarske registracije, ki je vozil kar 200 km/h. "Vozilo je nadaljevalo vožnjo v smeri primorske, nato pa je voznik zavil na izvoz Vrhnika. Voznik ob izvozu iz avtoceste ni ustavil na znake modrih luči, ampak vožnjo nadaljeval od izvoza z avtoceste v smeri Logatca, kjer je v semaforiziranem križišču zapeljal v rdečo luč in trčil v vozilo, ki je pravilno pripeljalo v križišče," je dogajanje opisala Aleksandra Golec, predstavnica za odnose z javnostmi  PU Ljubljana.

To pa še ni vse; po trčenju je namreč sicer nevozni Audi obstal na pločniku, predrzni voznik in njegov sopotnik pa sta zbežala vsak v svojo smer. V nesreči se je voznik drugega udeleženega vozila lažje poškodoval.

Voznika in sopotnika še niso našli

Opis voznika: moški star okoli 20 let, črnih las, oblečen v temne hlače in bele športne copate. Opis sovoznika: moški star okoli 20 let, črnih las, suhe postave, oblečen v rdečo puhovko, modre jeans hlače in črno bele športne copate.

Policisti še ugotavljajo izvor vozila znamke Audi, ki je imel nameščene madžarske registrske tablice, prav tako pa zbirajo obvestila za izsleditev dveh moških, ki sta zbežala s kraja. Po do sedaj znanih podatkih so policisti zaznali sum storitve kaznivih dejanj nevarne vožnje v cestnem prometu in zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči. 

 

 
Komentarjev 6
 • Avatar krucefix
  krucefix 14:48 10.januar 2022.

  A ti robocopi so sam za mirne protestnike dobri ,to je že znanstvena fantastika za njih ,ujet nepridiprava

 • sam1 13:35 10.januar 2022.

  Bi moral Hojs te policaje malo kondicijsko usposobiti,ker pritiskanje na gas v 500+konjski mašini in preganjanje hitrih voznikov je vse nekaj drugega,kot se spustiti peš v lov za pobeglimi in jih tudi dohiteti in pripeljati pred roko pravice.....

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 11:28 10.januar 2022.

  Najbrž sta bila oba s Kerinovega grma.