Slovenija > Črna kronika
62 ogledov

Divjali s štirikolesniki in pobegnili

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Štiri vozniki štirikolesnikov nepravilno pripeljali po lokalni cesti v bližini Loke pri Dobrni. Voznik, ki se je z umikanjem v skrajno desno izognil trčenju z njim, trčil v drevo.

Policija podrobnejšega opisa voznikov štirikolesnikov ni mogla posredovati. Po besedah oškodovanca so na lokalni cesti, ki poteka skozi gozd, v ostrem nepreglednem desnem ovinku z vozili zapeljali levo proti sredini lokalne ceste.

Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila. Da bi se izognil trčenju s štirikolesniki, je zapeljal skrajno desno in zato trčil v drevo.

Javite, če ste jih videli

Do stika med vozili ni prišlo. Vozniki štirikolesnikov so po prometni nesreči ne da bi ustavili odpeljali naprej po lokalni cesti v smeri proti Lokovini oziroma Dobrni.

Policija vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči, naproša, naj podatke javijo na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 oziroma na telefonsko številko 113.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 14:10 21.november 2012.

    A se lahko delate bolj blesave kot ste v resnici. Ne morete dognati , kdo vse je bila skupina štirih 4kolesnikov. Kaj ko bi mogoće telefone začel prisluškovati, saj zgleda samo še to znate, sam nekaj vam na sodiščih ne ...prikaži več gredo glih na roke !