Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Dojenčka pustila v avtu

otrok, avto Shutterstock
V priljubljenem trgovskem centru v Trstu Torri d'Europa je včeraj hrvaški par iz Pulja v avtu pustil svojega dojenčka, ki ni dopolnil še niti enega leta, in šel po nakupih.

Otrok je bil prestrašen in je močno jokal, 28- in 26-letna starša pa sta se vrnila na parkirišče šele okoli pol desetih zvečer. Policijo je poklical mimoidoči, ki je okrog 20. ure zaslišal otroški jok. Neodgovorna starša je najprej iskal po parkirišču in bližnjih stopniščih, po kakšni uri pa je poklical na pomoč.

Ravno ko so nameravali razbiti eno od stekel parkiranega avtomobila in rešiti prestrašenega otroka, sta se pojavila starša. Policiji sta starša sicer pojasnjevala, da sta ga v avtu pustila, ker je ob prihodu otrok spal in ga nista hotela buditi. Kljub "pojasnilom" so ju ovadili.

Policija bo pregledala posnetke varnostnih kamer, s pomočjo katerih bo poskušala ugotoviti, koliko časa je bil dojenček zapuščen.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.