Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Dva zaradi drog v pripor

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Zaradi trgovanja z drogami petim osumljenim odvzeli prostost, po zaslišanju dva ostala v priporu.

Murskosoboški kriminalisti in policisti so ob sodelovanju ljubljanskih kolegov v ponedeljek po večmesečni preiskavi izvedli več hišnih preiskav na območju Murske Sobote in Ljubljane.

Preiskovali so več kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Petim osumljencem so včeraj odvzeli prostost. Zaradi več kaznivih dejanj, povezanih z drogo, jih je zaslišal preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Murski Soboti. Zoper dva je odredil pripor.

Zasegli različno drogo

Z območja Upravne enote Ljubljana prihajajo trije osumljenci, in sicer dva moška, stara 37 in 25 let, ter 33-letna ženska. Dva, 31-letnik in 23-letnica, pa sta z območja Upravne enote Murska Sobota. V priporu ostajata 31-letnik z murskosoboškega območja in 25-letnik z ljubljanskega območja, so zapisali na omenjeni policijski upravi.

V hišnih preiskavah so policisti zasegli kokain, heroin in marihuano, in sicer večkrat po nekaj deset gramov za nadaljnjo prodajo. Skupna količina zasežene droge pa bo znana po končani preiskavi, so še pojasnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.