Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Dve novi smrtni žrtvi

Žurnal24 main
Včeraj je v prometni nesreči na regionalni cesti Trojane- Celje umrla 50-letna sopotnica na motornem kolesu. Danes pa je v občini Destrnik življenje izgubil motorist.

V prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj na regionalni cesti Trojane-Celje pri odcepu za Zagorje, je umrla 50-letna sopotnica na motornem kolesu.

Policisti pozivajo vse voznike motornih vozil, naj hitrost prilagodijo, ne samo splošnim predpisom glede hitrosti, ampak tudi svojim sposobnostim.

 

"Po prvih zbranih obvestilih in opravljenem ogledu je znano, da je 53-letni voznik motornega kolesa vozil po regionalni cesti iz smeri Ljubljane proti Vranskemu. Pri odcepu za avtomobilsko cesto mu je pot zaprl 73-letni voznik osebnega avta, ki se je vključeval na prednostno cesto. V prometni nesreči se je smrtno ponesrečila 50-letna sopotnica na motornem kolesu. Voznik motornega kolesa je bil zaradi hudih telesnih poškodb z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Trbovlje," so sporočili s PU Ljubljana.

Na lokalni cesti v Jiršovcih v občini Destrnik pa je danes okoli 11.30 prišlo do trčenja traktorja in motornega kolesa, v kateri je življenje izgubil motorist.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.