Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Dveletna deklica padla v jašek

Padla v jašek Pixsell
Včeraj so bili v Slavonskem brodu priča nesreči dveletne deklice. Padla je v jašek, globok šest metrov. Rešila sta jo sosed in sestra.

Dveletna deklica se je igrala na dvorišču, ko je nenadoma odkrila pokrov in padla v šest metrov globok jašek, poln vode.

Nesrečo je videla njena 16-letna sestra, ki je takoj za njo skočila v šest metrov globoki jašek in jo poskušala rešiti. Sestrico je držala v naročju in klicala na pomoč, dokler ju ni rešil sosed, piše 24sata.

"Z balkona sem videl, kaj se dogaja. Takoj sem stekel iz hiše, mama moje punce pa je poklicala policijo. Ko sem prišel na dvorišče, sem videl, da starejša sestra mlajšo v jašku drži v naročju. Borili sta se za življenje," je povedal 24-letni sosed Pavo Majstorić.

Takoj je splezal skozi ozko luknjo, se prijel za cev in se spustil do deklic. "Obe sem močno zagrabil. Voda je bila ledena. Takoj za tem so prišli prijazni ljudje, ki so nam z vrvjo pomagali na plan. Čeprav reševanje ni trajalo dolgo, je bilo zelo grozno."

Medtem ko so na pomoč priskočili še ostali sosedi, je babica omedlela in odpeljati so jo morali v bolnišnico. Na preventivni pregled so odpeljali tudi deklici, ki pa nista utrpeli hujših posledic. Trenutno sta že na varnem pri starših, ki živijo čez cesto, še piše24sata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.