Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

En avtomobil, trije mrtvi

(Foto: PGD Postojna)
1/3
Žurnal24 main
Trije mrtvi, en poškodovan. Huda prometna nesreča na avtocesti pri Senožečah piše še bolj črno statistiko slovenskih cest. Dve osebi vrglo iz vozila.

Na PU Koper so za zurnal24.si potrdili, da so v prometni nesreči na avtocesti pri Senožečah v smeri iz Ljubljane proti Kopru umrli trije ljudje.

Še en človek pa je huje poškodovan in se zdravi v Kliničnem centru Ljubljana. V nesreči je bilo udeleženo eno samo vozilo.

Med prehitevanjem izgubil oblast nad vozilom
81-letni voznik z območja Ljubljane je vozil osebni avtomobil od
Razdrtega proti Kopru. Pred odcepom za Senožeče je začel prehitevati
tovorno vozilo.

Ko je bil z vozilom še na prehitevalnem pasu, je iz neznanega vzroka nenadoma zapeljal v desno pred prehitevani tovornjak in čez vozni pas desno izven vozišča v jarek.

Sopotnici padli iz vozila
Med prevračanjem vozila sta sopotnici, stari 67 let, ki sta sedeli na zadnjih sedežih in nista uporabljali varnostnega pasu, padli iz vozila in na kraju nesreče umrli.
Na kraju je umrl tudi 74-letni sopotnik, voznika pa so po posredovanju
gasilcev (oba moška sta ostala vkleščena v vozilu) s hudimi telesnimi
poškodbami odpeljali v Klinični center Ljubljana. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, s pomočjo katere bodo ugotovili vzrok nesreče.

 

Prometna nesreča se je zgodila okoli 8. ure zjutraj. Posredovali so tudi gasilci PGD Postojna in ZGRS Sežana, ki so s tehničnim  posegom rešili eno živo in eno umrlo osebo iz vozila ter reševalcem NMP iz Postojne in Sežane pomagali pri oskrbi in prenosu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.