Slovenija > Črna kronika
4143 ogledov

Eritrejec v Mariboru z nožem napadel tri druge Eritrejce

Nož kri nasilje umor dokaz
Do napada je prišlo v soboto okrog pol treh ponoči.

"Dne 11. 8. 2018 okoli 2.30 ure se je na območju mesta Maribor 25 letni moški, državljan Eritreje, sprl z 20 letnim moškim državljanom Eritreje na območju mesta Maribor. V sporu je 25 letni moški zabodel z nožem 20 letnega moškega v predel bočnega dela prsnega koša," so sporočili z mariborske policijske uprave. 

20-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer je ostal na zdravljenju in ni v smrtni nevarnosti.

"Osumljeni je po dejanju z nožem napadel še sostanovalca starega 43 let in sostanovalko staro 25, oba državljana Eritreje, ki sta uspela pobegniti v stanovanje in pri dejanju nista bila poškodovana," so sporočili policisti. 

Po dosedanjih ugotovitvah je bil motiv za dejanje ljubosumje.

Osumljenega so pridržali, danes bo preiskovalni sodnik odločil, ali ostaja v priporu. 

Preiskava poteka v smeri kaznivega dejanja poskusa uboja (zagrožena kazen od 5 do 15 let) in kaznivega dejanja grožnje (zagrožena kazen je denarna kazen ali zaporna kazen do 1 leta).

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
 • Avatar čavez
  čavez 17:51 14.avgust 2018.

  Kaj delajo te gnide v Mariboru.

 • Žurnalček 09:56 14.avgust 2018.

  Kakašen preiskovalni sodnik ! Padalo na hrbet in via Adis Abeba, ga bodo Etiopijci naučili reda !

 • mph 15:01 13.avgust 2018.

  No, kaj takega so zmožni tudi čistokrvni "Janezi", še posebaj v vinorodnih okoliših, .... res pa je, da ni nobene potrebe take še uvažat. Vse ilegalne imigrante bi morali na prvi zunanji eu meji zavrnit, enako na morju še preden ...prikaži več pridejo v mednarodne vode. Je samo za pozdravit ukrepe Italije v tej smeri. Sem levičar, nisem pa bedak, treba je biti realist.

Sorodne novice