Slovenija > Črna kronika
98 ogledov

Fanta bosta šla na detektor laži

Barbara Vitez Srbska policija
Fanta, ki sta bila nazadnje v družbi izginule 15-letnice iz Sente v Srbiji, katere starši so dobili grozljivo anonimno pismo, bodo zaslišali s poligrafom.

Mladeniča, s katerima je bila 15-letna Barbara Vitez iz Sente v Srbiji zadnič videna, bosta morala na poligraf, poročajo Večernje novosti. 

Primer izginotja dekleta v Vojvodini je vzbudil velik odmev v javnosti, zlasti po tem, ko so starši prejeli pretresljivo pismo, v katerem je anonimni pisec zapisal, da so dekle posilili, ubili in vrgli v reko. 

PREBERITE ŠE: 

Starši prejeli pismo: "Vašo hčer so posilili, ubili in vrgli v reko"

Iz pisma sodeč dekle pred izginotjem ni bila v družbi dvojice, ampak trojice mladeničev, ki naj bi jo najprej prisilili v jemanje droge, nato posilili, zadavili in vrgli v reko. 

Poligrafsko testiranje naj bi sicer policija z mladeničema, starima 17 let, opravila že tretji dan po izginotju dekleta, a je bil eden od njiju v bolnišnici. Zdaj naj bi na ta način preverili, ali sta do sedaj govorila resnico. 

Trupla dekleta, za katerega je policija do sedaj mislila, da je padlo v reko po nesreči, do sedaj še niso našli. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.