Slovenija > Črna kronika
46 ogledov

Galerija: od audija ni ostalo nič

Nesreča, Laško
1/4
Žurnal24 main
Na cesti med Celjem in Laškim je prišlo do hude prometne nesreče. V trku tovornjaka in osebnega vozila je umrl en človek.

Do nesreče v naselju Debro pri Laškem je prišlo okoli 10. ure, je sporočila Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje. Na kraju nesreče je umrl 46-letni voznik osebnega vozila audi A6, doma iz območja Trbovelj, saj je bil ukleščen v vozilu. Voznik tovornega vozila znamke Mercedes-Benz, nemški državljan, v prometni nesreči ni bil poškodovan.

GALERIJA hude nesreče pri Laškem. Pri Šmarjah pri Jelšah se je dan začel s čelnim trčenjem.

Po trku je avtomobil ostal popolnoma uničen na strehi. Cesta Celje–Laško bo po napovedih policije popolnoma zaprta še dlje časa, saj je na tem delu zelo ozka.

Zapeljal s ceste
Ob 7.20 je osebno vozilo zapeljalo s cestišča in pristalo na nabrežju v naselju Variša vas v občini Makole. Po zadnjih informacijah ni šlo za nesrečo, pač pa naj bi voznika zadela kap.

Posredovali so gasilci PGD Slovenska Bistrica, ki so vozilo potegnili na cestišče, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Letos je na slovenskih cestah umrlo že 10 ljudi, kar je precej več kot lani ob tem času. Do konca minulega vikenda je v istem obdobju lani na cestah umrlo pet ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.