Slovenija > Črna kronika
60 ogledov

Garažna rolo vrata 7-letnika stisnila ob strop

Policija Saša Despot
Mariborske policiste so sinoči nekaj pred 19. uri obvestili, da je prišlo do nesreče, v kateri se je hudo poškodoval 7-letni otrok.

Kot so na mestu ugotovili reševalci, gasilci in policisti, so dvižna garažna rolo vrata iz kovinske mreže otroka dobesedno potegnila s seboj in ga stisnila ob strop, da ni mogel dihati. Stanovalci sami fantku niso mogli pomagati, poklicali so policiste, ti pa še reševalce in gasilce.

S tehničnim posegom so gasilci otroka rešili iz primeža kovinski vrat, reševalci pa so ga odpeljali v UKC Maribor, kje je ostal na zdravljenju. Kako hude so njegove poškodbe, uradno ni znano, po naših podatkih naj bi otrok dobil nekaj zlomov, zdravniki pa še opazujejo njegovo stanje in preiskujejo, ali bo nesreča pri njem pustila tudi trajne posledice, saj je bil nekaj časa brez kisika.

Po naših informacijah je do nesreče prišlo v podzemnih garažah stanovanjskih blokov na Ruški cesti v Mariboru, in sicer med igro otrok.

Kaj je dejansko botrovalo nezgodi, bo pokazala kriminalistična preiskava, ki bo predvidoma trajala več dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.