Slovenija > Črna kronika
20538 ogledov

Gasilci objavili fotografije, na dan prišla srhljiva okoliščina

Nesreča na avtocesti
Huda nesreča se je ponoči zgodila na primorski avtocesti.

Zjutraj smo že poročali, da se je ponoči se je na primorski avtocesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dva človeka, eden pa je v kritičnem stanju. 

Nesreča na avtocesti Slovenija Huda prometna nesreča na avtocesti, umrla dva človeka, eden v kritičnem stanju

Voznik osebnega vozila je prehiteval tovorno vozilo, ko ga je med vračanjem na vozni pas začelo zanašati in je trčil v odbojno ograjo. Ena oseba je umrla na kraju nesreče, druga pa kasneje v kliničnem centru v Ljubljani. V nesreči sta bili poškodovani še dve osebi, ki sta ostali na zdravljenju. 

"V nesreči, v kateri sta umrla dva potnika, je voznik po do sedaj zbranih obvestilih prevažal osebe, ki so nezakonito prestopile državno mejo," je pojasnil Tomaž Tomaževič s PU Ljubljana.

Gasilska enota Stara Vrhnika je objavila fotografije nesreče, ki se je zgodila ponoči okoli druge ure.

Policija je na kraju nesreče prostost odvzela 42-letnemu vozniku tovornjaka, državljanu Bosne in Hercegovine. "Zbiranje obvestil in ogled kraja glede vzroka in suma storitve kaznivega dejanja še poteka," so sporočili s PU Ljubljana. 

Zaradi nesreče je bila avtocesta v smeri primorske zaprta do 6.30, zaradi česar so nastajali daljši zastoji. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Presvetli 11:24 28.november 2019.

    Kje si sedaj Leon in ostali pametnjakoviči,kateri ste proti Vardi!!! Pametni za kompom ali pa strankarski plačanci!!! Zakaj se ne piše o tem kako je Varda zaustavila kombi poln migrantov ,ter poklicala policijo!! Nato so policaji poklicali nadrejene in po ...prikaži več nekem določenem času so dobili nazaj klic,da jih morajo spustit naprej!!! Zakaj se o tem ne piše!? Zato,ker se na veliko služi z tistimi kateri imajo denar in lahko pot plačajo!! Tisti kateri nimajo dovolj denarja pa so na veliko prikazani ujet