Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Gasilci v boju z ognjem

Fotografija je simbolična. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Gasilci se borijo z ognjem, ki je izbruhnil v središču Londona. Po podatkih oblasti so iz stavbe morali evakuirati približno 130 ljudi.

Zagorelo je v šestem nadstropju stavbe, v kateri ima prostore urad za tujce. Po besedah enega od očividcev dogodka se je v nebo dvignil visok črn oblak dima. Iz zgradbe so evakuirali okoli 130 ljudi, po predvidevanju oblasti pa v stavbi ni nikogar več. S požarom se spopada okoli 60 gasilcev.

Predstavnik londonskih gasilcev je dejal, da so na strehi zgradbe potekala dela, ni pa znano, ali so bila vzrok za požar. Zaradi nevarnosti eksplozije so s strehe odstranili rezervoarje propana.

Zaslišanja, ki bi jih na uradu za tujce morali opraviti jutri, bodo prestavili. "Poskušamo stopiti v stik z vsemi, ki bi morali jutri priti na zaslišanja, da jim to odsvetujemo. Zaslišanja bomo prestavili na nove datume," je dejala tiskovna predstavnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.