Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Grozi s streljanjem na množice

Žurnal24 main
Britanski policisti še vedno lovijo oboroženega morilca Raoula Moata, ki je po šestih dnevih bežanja prvič resno zagrozil javnosti in napoveduje, da bo streljal na občane.

Nekdanji redar nočnega kluba je na begu že šesti dan, potem ko je le nekaj dni po izpustitvi iz zapora ubil svoje nekdanje dekle in njenega novega spremljevalca; huje pa je poškodoval tudi policista.

Britanska policija ga vse od takrat išče, a ga do zdaj še ni uspela ujeti. Policistka Sue Sim je na tiskovni konferenci dejala, da je Moat do zdaj grozil le policiji, tokrat pa je grožnje razširil tudi na ostale ljudi.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Policija je sicer v okolici Rothburyja ponoči izvajala obširno iskalno akcijo. Včeraj so namreč našli šotor, v katerem naj bi morilec prebival. Za informacije, ki bi pripeljale do njega, so ponudili 10 tisoč dolarjev.

Morilec je sicer ves bes na policiste usmeril zaradi svojega nekdanjega dekleta. Fanta svoje nekdanje spremljevalke je ustrelil, ker je mislil, da je policist:

"Če ne bi bil policist, ga ne bi ubil." V enem izmed pisem pa tudi grozi, da bo pokončal tudi sosedo, ki je trdila, da ga je slišala pretepati svoje otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.