Slovenija > Črna kronika
38954 ogledov

Grozljiva nesreča pri čiščenju v Mengšu

Nesreča po poplavah-mengeš PGD Mengeš Posredovanje pripadnikov PGD Mengeš po poplavah.
Včeraj smo poročali o sanaciji škode po poplavah v Mengšu. Še isto popoldne se je tam pri čiščenju kleti pripetila huda nesreča, življenje 45-letnika je ogroženo.

Gasilci PGD Mengeš so včeraj malo po šesti popoldne prek številke 112 na svoje pozivnike prejeli obvestilo, da je v Hribarjevi ulici "oseba padla pod stružnico in je ujeta". Šesterica jih je takoj pohitela tja in ugotovila, da se je pri čiščenju prostorov dvotonska stružnica prevrnila na osebo, ki je bila neodzivna.

Nesreča po polavah-mengeš | Avtor: PGD Mengeš PGD Mengeš

"Z ekipo bolničarjev smo jo oskrbeli do prihoda reševalcev NMP Domžale. Na kraj so prihiteli tudi gasilci PGD Kamnik in reševalci NMP Kamnik. Reševalcem smo pomagali pri oskrbi osebe, ter jo z zajemalnimi nosili prenesli do reševalnega vozila. Prepeljana je bila v nadaljnjo oskrbo v UKC LJ. Dogodek je obravnavala kriminalistična policija. Stružnico smo s tehničnim posegom stabilizirali ter ob 20.33 zaključili z intervencijo," so še zapisali mengeški gasilci.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, je 45-letnik pri čiščenju kletnih prostorov po poplavah premikal težji stroj, ki je zdrsnil s transportnih vozičkov in padel nanj: "Po doslej znanih podatkih je njegovo življenje ogroženo. Policisti z ogledom kraja znakov kaznivega dejanja niso ugotovili, o okoliščinah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.